Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، سید جواد حسینی کیا عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، گفت: درباره به هم ریختن بازار خودرو و سوء استفاده دلالان از گرانی بنزین گفت: متاسفانه بازار خودرو دچار التهاب فراوانی شده است در حالی که پیش از آن ثبات ایجاد شده بود. 

وی افزود: وزارت صمت باید با ورود جدی به بازار خودرو منجر به برچیده شدن بساط دلالان شده و ثبات را به آن بازگرداند ضمن اینکه این وزارتخانه باید در بحث نظارت بر کیفیت خودرو نیز اقدام عاجل انجام دهد تا درنهایت به سمتی برویم که خودروسازان کشورمان با توجه به ظرفیت بالقوه شان جهش کرده و پتانسیل خود را بالفعل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع مجلس  خاطرنشان کرد: بخش‌های مختلف دولت باید در زمینه سرمایه در گردش خودروسازان حمایت‌های لازم را انجام داده و در زمینه سرمایه‌گذاری در صنعت خودرو نیز اولویت ویژه‌های قائل شوند. 

حسینی‌کیا گفت: اقدامات تحقیق و توسعه برای تولید برخی خودروهای جدید انجام شده و پلتفرم‌های جدیدی برای صنعت خودرو طراحی شده است که شکیل و خوب و باکیفیت هستندو چون بومی است و تکنولوژی لازم را هم در اختیار داریم باید سرمایه لازم برای تولید در تیراژ بالا به صنعت خودروسازی تزریق شود تا آنها در این زمینه مشکلی نداشته باشند. 

وی گفت: امیدوارم از 1900 هزار میلیارد تومان نقدینگی در جامعه دولت بتواند بخشی از آن را به سمت صنعت خودرو برده و در زمینه اشتغال و تولید کشور به کار گرفته شود. 

حسینی‌کیا افزود: استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران ترک و روس برای حضور در صنایع خودروسازی ایران می‌تواند برای برون رفت از وضعیت موجود کمک حال باشد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع مجلس  خاطرنشان کرد: مافیاهایی که بیرون از صنایع خودروسازی هستند باید با کمک بخش‌های مختلف نظارتی و امنیتی دولت به همراهی قوه قضاییه شناسایی شده و با آنها برخورد لازم صورت گیرد چرا که این مافیا قیمت خودرو را در بازار بالا و پایین کرده و با نیت سودجویی اهداف شومی را دنبال می‌کنند.

وی گفت: فقط 6-5 نفر هستند که در زمینه واردات قطعه خودرو فعال هستند. ضمن اینکه دلالانی که به صورت سبدی خودرو خریداری کرده و حجم کلانی از خودرو خرید و فروش می‌کنند نیز در بازار تاثیرگذار هستند.هرچند که خرید و فروش سبدی وجود ندارد اما سودجویان با استفاده از روش‌های دیگر مانند در اختیار  داشتن 100، 200 و یا 500 شناسنامه نیتشان را اجرایی می‌کنند. 

وی گفت: باید با استفاده از راهکارهای قانونی مانع از خرید و فروش یک خودرو در طول سال شویم و همین ایجاد محدودیت می‌تواند دست دلالان را در بازار خودرو ببندد در حالی که از این ظرفیت قانون استفاده نکرده‌ایم.

حسینی کیا گفت: در نظر گرفتن مالیات سنگین برای خرید و فروش دو خودرو به بالا در طول یکسال یا دوسال می‌تواند ضمن درآمدزایی برای دولت محدودیت‌های را برای سودجویان ایجاد کند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع مجلس با تاکید بر اینکه مافیا اجازه تنظیم عرضه و تقاضا در بازار خودرو را نمی‌دهند گفت: باید با کمک مشترک مجلس و دولت و افزایش نظارت‌ها در این بخش و تزریق سرمایه لازم به خودروسازی‌ها زمینه تولید خودرو بیشتر را فراهم کنیم. 

وی با اشاره به حجم زیاد خودروهای ناقص در کف پارکینگ خودروسازان گفت: نزدیک به 200 هزار خودرو برای تحویل به مردم عقب ماندگی داشتیم که هم اکنون این میزان به 150 هزار خودرو رسیده است که امیدوارم این عقب‌ماندگی هرچه سریعتر انجام شده و تولید بیشتری را شاهد باشیم.

حسینی کیا گفت: باید با ارتقای کیفیت و پلتفرم‌سازی‌های جدید شرایط بهتری را برای صنعت خودرو کشورمان ایجاد کنیم. چندی پیش ما شاهد برنامه وزارت صمت و سازمان استاندارد برای عدم تولید تعدادی خودرو بودیم که کیفیت لازم را در شرایط فعلی نداشت. این در حالی است که خودروهای جایگزین نباید قیمت فاحشی را با قیمت خودرو قبلی داشته باشد چرا که این موضوع هم می‌تواند در بازار خودرو التهاب ایجاد کند.

وی تصریح کرد: قرار بود تیبا جایگزین پراید شود و نهایتا هم 6-5 میلیون تومان بالاتر از قیمت پراید به بازار عرضه شود اما متاسفانه این تفاوت بسیار فاحش شده و بخشی از جامعه از خرید خودرو محروم می‌مانند. 

حسینی کیا گفت: وزارت صمت باید فکری برای در اختیار قراردادن تسهیلات لازم به خودروسازان و مردم قائل شوند تا شرایط را برای خرید خودرو فراهم‌تر کند. دولت و وزارت صمت باید با گرفتن تعهدات سنگین از خودروسازان فرانسوی و چینی و کره‌ای که  ایران را ترک کرده‌اند خسران گذشته را جبران کنند تا آنها نتوانند به راحتی و با کوچکترین فشاری ایران را ترک کنند. 

منبع: نماینده

کلیدواژه: مجلس نماینده وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۳۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، صنعت لوازم آرایشی در کشور ما، صنعت پول‌سازی است چراکه تقاضا برای مصرف بسیار زیاد است. موسی احمدزاده، نایب رئیس انجمن واردکنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی ایران، می‌گوید که ما در مصرف لوازم آرایشی رتبه هفتم در جهان و رتبه دوم را در منطقه داریم تا جایی که آمار ۲۹درصدی مصرف مواد آرایشی در منطقه خاورمیانه متعلق به کشور ماست و ایران پس از عربستان، بیشترین میزان مصرف لوازم آرایشی را در خاورمیانه دارد. از مجموع هفت میلیارد دلار هزینه مربوط به مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی خاورمیانه، یک میلیارد دلار آن مربوط به ایران است.

مصرف لوازم آرایشی در ایران

رتبه جهان

۷

رتبه در خاورمیانه

۲

هزینه مصرف در خاورمیانه

۱میلیارد دلار

میزان قاچاق

۸۵%

آمارها از این حکایت دارند که بخش مهمی از لوازم آرایش موجود در بازار قاچاق هستند و این مسئله خطر تقلبی بودن و ایجاد آسیب و عوارض متعدد را دوچندان می‌کند. محمدعلی گرجی، رئیس کمیسیون انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی در این باره می‌گوید: در حوزه آرایشی، بیشتر با محصولاتی نظیر رژ لب جامد و مایع، سایه چشم، پنکک، کرم پودر و محصولاتی از این قبیل مواجهیم و ۸۵درصد نیاز کشور در این زمینه در اختیار محصولات قاچاق و تقلبی است. قاچاق این محصولات برای واردکنندگان غیرمجاز به صرفه است و معمولا نیز از آنها استقبال می‌شود.

دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیرفلزی هم از غیراستاندارد بودن ۱۰ برند رژلب در کشور خبر داده و اعلام کرده در فرآیند ارزیابی انطباق از ۲۰ نمونه رژلب موجود در بازار (۱۰ نمونه جامد – ۱۰ نمونه مایع) آزمون‌های فساد پذیری، وضعیت ظاهری، نقطه نرمی (مربوط به نمونه‌های جامد)، پایداری حرارتی، وجود ذرات خارجی، فلزات سنگین و آرسنیک صورت گرفت. نکته جالب اینجاست که در میان این اسامی نام برخی برندهای معروف داخلی هم به چشم می‌خورد.

کدام محصولات مشکل دارند؟

بر اساس اعلام این دفتر، در این ارزیابی، رژلب‌های مایع با برند flormar، ROOBYSIMA،LUXURY،DAMAS، BIO، ARCANCIL، NSTYLE، LIDO، KAPRA، JUXI و رژلب‌های جامد با برند GOLDENROSE، DOOB، JINO، MAJULAN، SIORE، BARISH، BKA، CALISTA، CONFEST، RUBISUN مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت ویژندهای جامد شامل RUBISUN، CONFEST، CALISTA، BKA، BARISH و ویژندهای مایع شامل ARCANCIL، BIO، DAMAS، LUXURY و ROOBYSIMA در آزمون مهم فسادپذیری که با سلامت مصرف‌کننده در ارتباط است، مغایر با استاندارد ملی مربوطه اعلام شدند.


برندهایی که در آزمون فسادپذیری دچار مشکل شدند




رژلب‌های جامد

RUBISUN

CONFEST

CALISTA

BKA

BARISH





رژلب‌های مایع

ARCANCIL

BIO

DAMAS

LUXURY

ROOBYSIMA

استفاده از محصولاتی که تقلبی هستند یا درصد بالایی از فلزات سنگین دارند، می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری داشته باشد، تا حدی که محمدرضا بحیرایی، رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی ایران گفته که براساس گزارش‌هایی که سازمان مبارزه با کالای قاچاق در کشور جمع‌آوری و منتشر کرده، برخی افراد به دلیل استفاده از محصولات فیک و قاچاق مرتبط با چشم نابینا شده‌اند.

رکسانا فرخی مهندس بهداشت محیط در گفت‌وگو با ایسکانیوز درخصوص وجود فلزات سنگین در لوازم آرایشی گفت: از فلزات مورد استفاده سرب است که در رژلب‌ها استفاده می‌شود. کادمیوم هم به عنوان نگهدارنده در کرم‌های روشن کننده صورت مورد استفاده قرار می‌گیرد. سازمان استاندارد در اقدامی با کمک سه دستگاه فلزات سنگین را در محصولات آرایشی موجود در بازار اندازه‌گیری کردند.

وی ادامه داد: در این بررسی مشخص شد که برخی محصولات آرایشی بیش از میزان استاندارد از فلزات سنگین استفاده می‌کنند. این بررسی از ۲ جنبه وجود فلزات سنگین و میزان فسادپذیری انجام شده است. این آزمایش روی ۲۰ نمونه رژ لب انجام شده است و حدود ۱۰ مورد از این آیتم‌ها مشکل فسادپذیری داشتند.

آزمون فسادپذیری چیست؟

فرخی درخصوص آزمون فسادپذیری توضیح داد: در مورد لوازم آرایشی ۲ خط قرمز داریم که یکی اکسیداسیون و دیگری موضوع عوامل میکروبی است. فسادپذیری آیتم مهمی است و به همین جهت لوازم آرایشی زمان نگهداری دارند. بعد از این زمان، فاسد می‌شود. برندهای مورد بررسی حتی در در دوره مصرف دچار فساد شده بودند یعنی با وجود اینکه مثلا ۲۴ ماه زمان ماندگاری یک محصول است اما زودتر از آن فاسد شده است. این موضوع نشان‌ دهنده فرمولاسیون نامناسب و کیفیت پایین آن است.

وی با بیان اینکه محصولات مورد استفاده در بازار به صورت رندوم مورد بررسی قرار می‌گیرد، عنوان کرد: اما ما یکی بزرگترین واردکننده‌های محصولات آرایشی هستیم. در بانه و شهرهای مرزی مرتب محصولات آرایشی وارد می‌شود و مردم هم به دلیل هزینه پایین‌تر آن‌ها از هر جایی بدون بررسی خرید می‌کنند. حتی بسیاری از افراد به تاریخ انقضا توجه نمی‌کنند. تعداد زیادی از محصولاتی که در بازار به نام برند معروف فروخته می‌شوند، تقلبی هستند؛ مانند شامپوهای برند کلیر که در کارگاهی زیرزمینی در ورامین تولید شده بودند و حتی بسته‌بندی شکیلی هم داشتند.

عوارض وجود فلزات سنگین در لوازم آرایشی برای بدن

مهندس بهداشت محیط بیان کرد: استفاده از فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، آلمینیوم و کروم عوارض جبران‌ناپذیری دارد. دلیل استفاده از آن‌ها هم افزایش ماندگاری محصولات آرایشی است. استفاده مدام از رژ لب باعث ورود سرب به بدن می‌شود و در دوران بارداری از جفت عبور کرده و منجر به مرگ جنین، زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم می‌شود.

وی ادامه داد: کادمیوم هم قابلیت جذب از پوست را دارد و حتی می‌تواند روی جذب کلسیم تاثیر بگذارد. یکی از عوارض آن هم تخریب استخوان‌ها است. زنانی که مدام آرایش می‌کنند به طور متوسط ۱/۸ کیلوگرم در عمر خود رژ لب می‌خورند و در خاورمیانه ایران و عربستان هم بزرگترین مصرف کننده‌های لوازم آرایشی هستند. این مقدار قابل توجه است و با وجود استعمال دخانیات و شیوع آن در زنان، آلودگی هوا همه باعث شده تا بیماران مبتلا به سرطان در کشور افزایش پیدا کند. یکی از مهمترین دلایل سرطان هم فلزات سنگینی است که از طریق بلع، استشمام و لمس وارد بدن می‌شود.

به کدام محصولات اعتماد کنیم؟

کارشناس بهداشت محیط در پاسخ به این سوال که چطور از سلامت یک محصول مطمئن شویم، بیان کرد: تنها راهی که می‌توان از صحت و سلامت محصول مطمئن شد، توجه به پروانه بهداشت است. تمام محصولات مورد تائید وزارت بهداشت دارای پروانه هستند و سیب سلامت دارند. یکی از مشکلات ما این است که نظارت درستی نسبت به فضای مجازی وجود ندارد و صفحه‌های مختلف بدون مجوز محصولات آرایشی می‌فروشند.

وی اضافه کرد: علاوه بر این محصولات خارجی که توسط شرکت‌های مجوزدار دارخلی وارد می‌شوند، از فیلتر وزارت بهداشت می‌گذرند. این شرکت‌ها موظف هستند که نمونه محصولات خود را بیاورند تا در سازمان غذا و دارو آزمایش شود. این محصولات پروانه بهداشت ورود کالا دارند. این محصولات کد ۱۶ رقمی دارند که می‌توان با پیامک کردن آن از صحت آن کالا مطمئن شوید. در مجموع مردم نباید از هر جایی محصولات آرایشی بخرند بلکه باید از مراکزی اقدام به خرید کنند که تحت نظر بازرسان وزارت بهداشت است و مدام بررسی می‌شود. هر محصولی باید تاریخ تولید و انقضا و مجوز غذا و دارو داشته باشد.

به گزارش ایسکانیوز، وقتی تقاضا در بازار زیاد باشد، فعالان عرصه لوازم آرایشی هم ترغیب می‌شوند که محصولات بیشتری وارد بازار کنند و در شرایطی که مردم به کالاهای قاچاق اعتماد می‌کنند، ورود آن‌ها از مرزهای مختلف کشور هم بیشتر می‌شود. برای بهبود شرایط ابتدا باید بررسی کرد که دلایل استفاده افراطی از لوازم آرایشی در زنان ایارن چیست و چطور می‌توان مردم را آگاه کرد که اولا مصرف را کاهش دهند و بعد به کالای قاچاق اعتماد نکنند؟

انتهای پیام /

پرستو خلعتبری کد خبر: 1229601 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • توقیف خودرو‌های خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در استان بوشهر
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • (ویدئو) خسارات سنگین سگ‌ها به یک خودرو
  • هشدار بیماری زنگ زرد مزارع جو و گندم لرستان
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم